17. Redovna izborno-izvještajna godišnja sjednica skupštine VZO V.Kopanica

Dana 23. travnja 2017.godine sa početkom u 19,30 sati u prostorijama DVD-a Beravci održana je 17. redovna izborno-izvještajna godišnja sjednica skupštine VZO-a Velika Kopanica.

Na skupštini su bili nazočni Povjerenik Vlade RH za općinu Velika Kopanica gosp. Josip Glavačević, te zapovjednik VZ Brodsko-posavske županije gosp. Stjepan Županić.

Na skupštini su usvojena izvješća o radu i financijskom poslovanju VZO-a u 2016.godini, te doneseni plan rada i plan prihoda i rashoda za 2018.godinu.

Ovdje možete pročitati izvješća i planove te zapisnik sa sjednice skupštine:

Nakon usvojenih izvješća i donesenih planova održani su redovni izbori za tijela VZO-a i dužnosnike VZO-a te su jednoglasno na mandat u trajanju od 4. godine od 2017-2021 godine izabrani slijedeći dužnosnici i članovi tijela VZO-a:

  • Predsjedništvo:
  • Predsjednik: Krunoslav Zdunić, Zamjenik predsjednika: Josip Glavačević, Tajnik: Perica Zečević, Blagajnik: Svjetlana Zečević, Zapovjednik: Antun Petrašević, i članovi: Josip Kovačević, Branko Hosu, Goran Švaganović, Davor Vidaković.
  • Zapovjedništvo VZO V.Kopanica: Zapovjednik Antun Petrašević, zamjenik zapovjednika: Matija Vukasović, Članovi: Mijo Radojčić, Darko Radičević i Tomislav Hanuljak.
  • Članovi Nadzornog odbora : predsjednik: Antun Holjevac i članovi Mario Lolić i Danijel Radičević
  • Članovi suda časti: Predsjednik Franjo Ilakovac i članovi Mirjana Josipović i Tomislav Hanuljak

Nakon izbora te pozdravne riječi godišnja sjednica skupštine je zaključena u 20,30 sati, te je od domaćina DVD-a Beravci organiziran domjenak.