Održana 91. redovna izborno-izvještajna godišnja sjednica Skupštine DVD-a Velika Kopanica

Dana 04. ožujka 2017.godine sa početkom u 19,00 sati u prostorijama mjesnog doma kulture u Velikoj Kopanici V.Nazora 1, održana je redovna 91. godišnja sjednica Skupštine DVD-a Velika Kopanica.

Na skupštini su pročitana izvješća o radu i financijskom poslovanju društva u 2016.godini, te planovi za naredno razdoblje.

Nakon usvajanja izvješća, provedeni su redovni izbori za dužnosnike i tijela društva, te je tako po prvi put u povijesti DVD-a Velika Kopanica za predsjednika/cu izabrana žena vatrogasna časnica Svjetlana Zečević, a za njezinu zamjenicu izabrana je vatrogasna dočasnica Katica Srša. Za zapovjednika DVD-a izabran je  vatrogasni časnik Perica Zečević, a za zamjenika zapovjednika vatrogasni časnik Franjo Kovačević.

Izabrani su novi članovi Upravnog odbora, Nadzornog odbora, te članovi suda časti.  Također su imenovani novi predstavnici u VZO Velika Kopanica.

Podjeljene su spomenice za dugogodišnji rad u DVD-u Velika Kopanica i to:

  • za 10 godina rada spomenicu su dobili: Martina Ergotić, Renato Bjelopavlović i Grgić Nediljko
  • za 20 godina rada spomenicu je dobio Dalibor Vukovac
  • za 40 godina rada spomenicu su dobili: Goran Srša i Ivan Kovačević

Nakon provedenih izbora skupštini su se obratili povjerenik Vlade RH za općinu Velika Kopanica gosp.Josip Glavačević, te predsjednik VZŽ Brodsko-posavske gosp. Milan Šulter. Nakon njih skupštinu su podravili predstavnici društava gostiju iz susjednih općina i županija.

  • U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa sjednice skupštine: