Osposobljavanje za voditelje vatrogasne mladeži

U periodu od 12.02.2016.godine do 14.02.2016.godine u prostorijama DVD-a Velika Kopanica, a u organizaciji VZŽ Brodsko-posavske županije i pod budnim okom Predsjednika savjeta vatrogasne mladeži HVZ-a gosp. Taslak iz DVD-a Kaštel Gomilica, održano je osposobljavanje vatrogasnih kadrova za zvanje “Voditelj vatrogasne mladeži”.

Osposobljavanje su vodili licencirani predavači –  Vatrogasni časnik I klase Matija Vukasović zapovjednik DVD-a Beravci i vatrogasni časnik I klase Filipović Tomislav  član upravnog odbora DVD-a Velika Kopanica koji su svojim iskustvom i znanjem na kandidate prenijeli dovoljno informacija za njihov budući rad sa djecom i mladeži, kako na vatrogasnim natjecanjima tako i za sudjelovanje u kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani.

Na osposobljavanju je sudjelovalo 28 kandidata iz 7 vatrogasnih društava i to: DVD Velika Kopanica, DVD Beravci, DVD Sikirevci, DVD Jaruge, DVD Prnjavor, DVD Brodski stupnik i DVD Slobodnica.

Ispit je održan 14.02.2016.godine pod budnim okom komisije na čelu sa predsjednikom gosp. Taslak, koji su sa vrlo zavidnim uspjehom svi kandidati položili i stekli zvanje “Voditelj vatrogasne mladeži”

U nastavku nekoliko fotografija sa osposobljavanja:

DSCN1356 DSCN1384 DSCN1385