Posjet nadbiskupa metropolita đakovačko-osječkog Mons. dr. Đure Hranić DVD-u Velika Kopanica

Dana 08.veljače 2016.godine članovi DVD-a Velika Kopanica imali su posebnu čast ugostiti Mons. dr. Đuru Hranić nadbiskupa metropolita đakovoačko-osječke nadbiskupije u svojim prostorijama.

U pratnji njegove ekscelencije Mons. dr. Đure Hranić bili su Mr. sc. Luka Marijanović profesor i viši predavač na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu pri katedri Svetog pisma Starog zavjeta, tajnik nadbiskupskog ordinarijata vlč. Pavao Mikulčić i župnik župe sv.Ilije Proroka vlč. Marko Gačarić.

Uvažene goste primili su članice i članovi DVD-a Velika Kopanica, te u kratkom razgovoru nadbiskup je upoznat sa povijesti društva od osnutka pa do danas, te je potom izrazio zahvalnost članovima DVD-a zbog suradnje koju imamo sa našim župnikom i župom tijekom prethodnih godina, ali i izrazio zadovoljstvo nastavku suradnje u narednim godinama. Posebno je čestitao društvu obljetnicu 90. godina rada uz puno želja za nastavak rada.

Za uvažene goste članice DVD-a pripremile su malu dobrodošlicu i goste počastile domaćim slanim kifilcama i osvježavajućim napitcima.

Ovdje možete pogledati par fotografija sa današnjeg druženja.