Proslava Sv.Florijana u V.Kopanici

Dana 04. svibnja 2017.godine sa početkom u 18,45 sati u Velikoj Kopanici, u domaćinstvu DVD-a Velika Kopanica obilježen je dan vatrogastva i zaštitnika vatrogasaca Sv. Florijan počevši sa svetom misom u župnoj crkvi Sv. Ilije proroka u V.Kopanici koju je predvodio župnik i dekan vlč. Marko Gačarić.

Nakon svete mise u mjesnom domu kulture održana je svečana proslava i zajednička večera svih članica VZO-a V.Kopanica na kojoj je sudjelovalo 50 vatrogasaca.

Na početku svečanosti sve nazočne pozdravili su Povjerenik Vlade RH za općinu Velika Kopanica Josip Glaavčević, predsjednik VZO-a Velika Kopanica Krunoslav Zdunić, i predsjednica DVD-a Velika Kopanica Svjetlana Zečević.

Nakon pozdravne riječi zapovjednik VZO-a Antun Petrašević i tajnik VZO-a ujedno i zapovjednik DVD-a V.Kopanica Perica Zečević uručili su uvjerenja i diplome novo osposobljenim vatrogascima i vatrogasnim dočasnicima.

Nakon uručenja diploma i uvjerenja održana je zajednička večera i druženje uz glazbu koju su organizirali seniori A DVD-a Velika Kopanica, a zabava se odužila do kasno u noć.

  • Ovdje možete pogledati galeriju fotografija: