6. Vatrogasni KUP DVD-a Velika Kopanica za djecu i mladež

U Velikoj Kopanici, u organizaciji DVD-a Velika Kopanica dana 07. Rujna 2014.g. sa početkom u 09,30 sati održano je vatrogasno natjecanje pod nazivom „5. KUP DVD-a Velika Kopanica“ za pomladak od 6-12 godina i mladež od 12-16 godina.  Kup je održan pod pokroviteljstvom Općine Velika Kopanica i načelnice općine gđe. Ružice Vukovac,  koja je bila nazočna na Kup-u od samog otvaranja pa do završetka i proglašenja rezultata te na takav način pokazala veliki interes za vatrogastvo a posebice za rad sa djecom i mladima.

Na samom KUP-u nastupilo je 29 ekipa djece i mladeži iz četiri županije i to: Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i naravno Brodsko-posavska. Od 29 ekipa po kategorijama nastupile su 5 ekipa djece-ženske, 11 ekipa djece-muške, 5 ekipa mladeži-ženske i 8 ekipa mladeži-muške.

Rezultati:

 U kategoriji Djeca –ženska – Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Velika Kopanica,

– Drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Nova Gradiška

– Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Đakovo

U kategoriji Djeca –muška     – Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Nova Gradiška,

– Drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Stari Perkovci

– Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gundinci

U kategoriji Mladež –ženska    – Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Beravci,

– Drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Antin

– Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Magić Mala

U kategoriji Mladež –muška     – Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Beravci,

– Drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Požega

– Treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sikirevci

Ostalim ekipama koje nisu polučile rezultate zahvaljujemo se na sudjelovanju i želimo više sreće na 6. KUP-u DVD-a Velika Kopanica u 2015.godini.

Također se zahvaljujemo svim pravnim i fizičkim osobama koje su pomogle da se ovaj KUP održi u sto boljem raspoloženju i ozračju na radost natjecatelja i samog organizatora.

Posebno se zahvaljujemo našim Pokroviteljima i Zlatnim sponzorima Opčini Velika Kopanica, VZŽ Brodsko-posavskoj, VZO Velika Kopanica, Vatroprometu, Poduzeću Piramida d.o.o, poduzeću Radnik d.o.o, Andriji Martinović i Studio-Kelbas iz Đakova.

Zahvaljujemo se i našim članicama i članovima DVD-a Velika Kopanica koji su odradili organizacijski i tehnički dio bez kojeg se sam Kup ne bi mogao održati.

Zahvaljujemo se našim sudcima pod vodstvom kontrolora natjecanja gosp. Željka Stević koji su svojim poštenim fer-play i besprijekornim sudskim odlukama priveli natjecanje do kraja bez ijedne primjedbe čime su samom natjecanju dali veći značaj.

 

Tajnik DVD-a Velika Kopanica

Vatrogasni časnik, Perica Zečević