Održana 15. redovna izvještajna godišnja sjednica skupštine VZO Velika Kopanica

Dana 19.03.2016.godine sa početkom u 20,00 sati u prostorijama DVD-a Divoševci, održana je 15. redovna izvještajna godišnja sjednica skupštine Vatrogasne zajednice općine Velika Kopanica.

Na sjednici su pročitani izvještaji o radu predsjedništva i zapovjedništva VZO-a, izvješće nadzornog odbora i izvješće o blagajničkom poslovanju VZO-a u 2015.godini. Sva izvješća su usvojena jednoglasno.

Na sjednici skupštine usvojeni su plan rada za 2017.godinu i plan prihoda i rashoda za 2017.godinu, dok su planovi za 2016.godinu usvojeni do 31.12.2015.godine sukladno zakonu.

Na sjednici skupštine osim delegata članica VZO-a iz DVD-a V.Kopanica, DVD-a Beravci, DVD-a Divoševci i DVD-a M.Kopanica, bili su nazočni: Zapovjednik Vatrogasne zajednice županije brodsko-posavske gosp.Stjepan Županić, zamjenik načelnice opčine Velika Kopanica gosp.Jozo Jurkić i Predsjednik Lovne udruge “Vir” opčine Velika Kopanica gosp. Matija Vidaković.

Nazočni gosti su pozdravili rad VZO-a i zaželjeli puno uspjeha u tekućoj 2016.godina.

Nakon službenog dijela članovi DVD-a Divoševci u suradnji sa VZO V.Kopanica su pripremili kratki domjenak uz zakusku i osvježavajuća pića pa im se u ime predsjednika i predsjedništva VZO-a zahvaljujemo na angažmanu.

Ovdje možete pogledati galeriju fotografija sa sjednice skupštine: