Održana Županijska natjecanja za djecu i mladež i za seniore

U organizaciji Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije  dana 11.06.2016.godine u Novoj Gradišci održano je 11. županijsko vatrogasno natjecanje za pomladak i mladež, a 12. 06.2016.godine u Starim Perkovcima održano 7. županijsko vatrogasno natjecanje za seniore.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Gradiška dana 11.06.2016.godine bila je domaćin 11. Županijskog vatrogasnog natjecanja djece i mladeži. Na gradskom stadionu NK ” Sloge” okupili su se voditelji 32 ekipe djece i mladeži s čak 320 sudionika ovog događaja. Djeca su se natjecala u vježbi s brenatačama, a mladež u vježbi s preprekama, te štafeti.

Natjecanje je bilo pod budnim okom kontrolora natjecanja Hrvatske vatrogasne zajednice gosp. Stjepana Jurman, a natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Brodsko – posavske županije Stjepan Bošnjaković.

Pobjednici ovog natjecanja imati će priliku nastaviti dalje borbu za pobjedu na državnoj razini. Državno vatrogasno natjecanje djece i mladeži održat će se krajem mjeseca rujna ove godine u Puli točnije 24. rujna 2016.godine.

Sa VZO Velika Kopanica na državno natjecanje plasirale su se slijedeće ekipe mladeži:

– Mladež Muška DVD Beravci sa osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju

– Mladež Ženska DVD Beravci sa osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju

– Mladež Muška DVD Velika Kopanica sa osvojenim trečim mjestom na županijskom natjecanju

Ekipama sve najbolje na državnom i da ostvare vrlo dobre i odlične rezultate.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Perkovci, dana 12. 06.2016.godine u Starim Perkovcima bilo je domaćin  7. županijskog vatrogasnog natjecanja za seniore.

Natjecanje, na kojem je sudjelovalo 8 ženskih i 5 muških natjecateljskih odjeljenja, otvorio je Stjepan Bošnjaković izaslanik brodsko-posavskog župana Danijela Marušića.

Tri prvoplasirane ekipe ostvarile su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju za seniore koje će 1. listopada biti održano u Puli.

Natjecanju su prisustvovali i predsjednik županijske vatrogasne zajednice Milan Šulter, županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Županić te kontrolor natjecanja Hrvatske vatrogasne zajednica Stjepan Jurman.

Sa VZO Velika Kopanica na državno natjecanje plasirale su se slijedeće ekipe mladeži:

– Seniori – A – Muški DVD Beravci sa osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju

– Seniorke A – Ženske DVD Beravci sa osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju

– Seniorke B – Ženske DVD Beravci sa osvojenim prvim mjestom na županijskom natjecanju

– Seniorke A Ženske DVD Velika Kopanica sa osvojenim drugim mjestom na županijskom natjecanju

Ekipama sve najbolje na državnom i da ostvare vrlo dobre i odlične rezultate.

Više na:

11. Županijsko vatrogasno natjecanje djece i mladeži / Foto

http://www.sbplus.hr/opcine/vrpolje/zivot/udruge_gradana/uspjesno_odrzano_zupanijsko_natjecanje_za_seniora.aspx#.V15qnNLhAdU