Obavijest o smrti člana DVD-a Velika Kopanica

Matasović Adam

Poštovani Vatrogasci
Sa tugom i boli javljamo da je naš dugogodišnji član, prijatelj i vatrogasac Adam Matasović u 78. godini života dana 29.12.2014.godine uslijed kratke i teške bolesti, blago u gospodinu preminuo.

Sahrana našeg dragog nam člana biti će dana 30.12.2014.godine sa početkom u 13,00 sati na mjesnom groblju u Velikoj Kopanici.

Adam Matasović – bio je član DVD-a Velika Kopanica duge 44 godine. U DVD Velika Kopanica učlanio se davne 1970.g. u 34.-oj godini života i od tada pa do same smrti bio je punopravni aktivni član, kako operativne jedinice, a poslije kao izvršni član, koji je u vatrogastvu kako na intervencijama tako i na raznim vatrogasnim aktivnostima dao svoj nesebičan doprinos. Za svoj dugogodišnji rad odlikovan je Srebrnom vatrogasnom medaljom za opće zasluge, te medaljom vatrogasnog veterana. Nositelj je vatrogasne spomenice za 40 godina rada u vatrogastvu.

U ime članova DVD-a Velika Kopanica izražavamo iskrenu sućut njegovoj supruzi i kćerki i izražavamo veliku zahvalnost za rad u DVD-u Velika Kopanica.

Neka mu je laka Hrvatska gruda uz vatrogasni pozdrav

VATRU GASI – BRATA SPASI